Proteklog vikenda, u Hotelu Ramada u Đevđeliji, nadomak makedonsko-grčke granice se održalo takmičenje MISS PRINCESS BALKANA.

Pred brojnom publikom ovog prelepog hotela, na sceni njihovog PRINCESS CASINO-a, u finalu je nastupilo 10 takmičarki, među kojima i naša sugrađanka Valentina Vanja Vulović. Vanja je učestvovala preko modne Agencije SNOB, a pored nje su nastupile i Milica Stevanović i Katarina Kuzmanov koja je dobila titulu najlepše takmičarke, tj pobednice MISS PRINCESS BALKANA. Naša Vanja je osvojila titulu FACE MODEL, i ovo je njeno prvo međunarodno takmičenje.

Pored takmičarki iz Agencije SNOB, u finalu su bile i takmičarke iz Agencije CRNOKRAK, kao i iz Agencije SANEL koja je i organizovala ovaj događaj.

Žiri je bio sastavljen od menadžera hotela.

U pauzama revija, nastupao je grčki bend FOKAS, sa interpretacijama poznatih inostranih i grčkih pesama, čije su melodije poznate i u Srbiji jer su prepevane.

Ukoliko i Vi želite da se oprobate u modelingu, i nastupate na takmičenja širom Balkana i u svetu, postanite model Agencije SNOB, prijavljivanje možete videti na portalu – kliknite ovde!

Pogledajte fotografije koje je izradio Milan Rakić.

Fotografije su autorsko pravo zvaničnog fotografa manifestacije.

Pogledajte i Vanjine fotografije iz FOTO STUDIO PROKUPLJE!