Поштовани посетиоци,

уколико желите да најавимо / објавимо вест из Прокупља, Куршумлије, Житорађа, Блаца, Мерошине, Дољевца, Пролом бање, Луковске бање, Куршумлијске бање, Џигоља, Житног Потока и околних насеља, пошаљите нам на адресу info@gradprokuplje.com .

Текстови које пошаљете треба да садрже све битне информације о томе што желите да објавимо, и да су правописно и граматички исправни, и наравно да имају сва слова која су у употреби тј. да користите и ШЂЋЧЉЊЖ. Можете слати и на ћирилици и/или латиници.

Можете нам послати и фотографије са спортских догађаја, као и са културних манифестација, концерата … које желите да најавимо или који су се недавно одржали.

На пример, ако желите да објавимо спортски догађај, напишите и пошаљите:

  • термин
  • локација
  • називи екипа
  • фотографија / фотографије

Овај позив важи и за појединце који желе да помогну промоцији наведених места, као и удружењима, организацијама, спортским клубовима, образовним (школе, предшколксе установе) и културним (позориште, биоскоп, музеј …) установама, фирмама од јавног значаја за грађане (нпр. комунално, водовод, е-дистрибуција, канализација, службе запошљавања, дом здравља, болница, библиотека …).

Молимо Вас да нам не предлажете да Ваше вести/објаве преузимамо са Ваших веб страница и социјалних мрежа, из једног простог разлога:

Замислите да требамо свакодневно пратити Ваше странице, а изнад смо навели ко све може да нам шаље објаве, требали би 24/7 бити на свакој од Ваших страница, јер не знамо када ћете нешто објавити. У суштини, ако сматрате да Вам није потребно додатно (бесплатно) рекламирање, и да имате доста пратиоца или посетиоца на Вашим догађајима, онда тако наставите.

Хвала.