Poštovani,

Predlažemo Vam saradnju, da Vaše vesti, informacije, fotografije sa događaja, takmičenja … , šaljete na naš info@gradprokuplje.com , kako bi ih besplatno objavili na sajtu https://www.GradProkuplje.com . Objave sa sajta delimo i na našim facebook stranicama Prokupčani (2.000 pratioca), Grad Prokuplje . com (20.000 pratioca) i Topličani (34.000 pratioca), kako bi što više osoba videlo informacije.

Naš portal se ne bavi crnom hronikom, tračevima i politikom, već samo obrazovanjem, kulturom, umetnošću, sportom, zdravljem,  kao i informacijama bitnim za naše posetioce.

Pored navedenog, naš sajt je jedna vrsta enciklopedije, jer objavljujemo nove i stare fotografije Prokuplja, Žitorađe, Kuršumlije, Blaca, Merošine, Doljevca, Prolom banje, Kuršumlijske banje, Lukovske banje, Đavolje Varoši, i okoline, kao i istorijske činjenice, (nešto smo dodali, a dodavaćemo još dosta), a pored toga, tu je i poslovni adresar, kako bi lokalne firme i udruženja bile prve na pretraživačima (google, yahoo, yandex, bing …).

Da naglasimo, uredništvo sajta nisu novinari, zato Vas molimo da prilikom pisanja i slanja objava koristite ćirilicu ili latinicu sa svim slovima (šđćčž). Portal je privatan, zavisimo od sponzorisanih objava i reklama, ali želimo da promovišemo prave vrednosti (obrazovanje, sport, kultura, umetnost, zdravlje).

Nadamo se saradnji i sa Vašom privrednim subjektom.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na info@gradprokuplje.com .

Napomena: Nemojte nam slati odgovore tipa “Slobodno podelite naše objave sa fejsbuka”, jer ne možemo u svakom trenutku videti kada neko nešto objavi. Zato, odvojite 2 minuta i pošaljite nam na mejl.

Ukoliko niste zainteresovani za saradnju, izvinite na oduzetom vremenu.