Lidija Jovanović iz Prokuplja, članica modne Agencije SNOB je pre par sati postala POBEDNICA na svetskom takmičenju, 10-toj jubilarnoj manifestaciji MISS GRAND SEA WORLD 2024.

Na manifestaciji od 10 juna, takmičilo se 36 odabranih devojaka u kategoriji MISS. Svaka od njih je predstavljala svoju državu.

Pored ove kategorije, publika je videla i kategorije MISS CLASSIC (dame starosti 30+) i MISTER, tako da je ukupno bilo blizu 100 takmičara.

U žiriju su bili nacionalni direktori i organizatori manifestacije, kao i menadžeri sponzorskih kompanija.

Sve učesnice su imale obezbeđene šminkere i frizere, a u savetima i nastupima im je pomagala koreograf Viktorija Arsova.

Iako je bila žestoka konkurencija na takmičenju, obzirom da su bile devojke iz celog sveta, i svaka je na svoj način lepa, a pritom drugačija, menadžer Milan Rakić nije sumnjao u pobedu naše Lidije.

Drugo mesto je osvojila devojka iz Bugarske, dok je treće mesto osvojila devojka iz Surinama.

Milan Rakić, koji je bio i zvanični fotograf manifestacije, dobio je priznanje za najboljeg nacionalnog direktora.

Lidija je u toku priprema i na samom finalu dobila brojne internacionalne ponude od menadžera koji su prisustvovali, između ostalog i da bude specijalni gost na sledećem takmičenju ove manifestacije koje će se održati u Indiji.

Lidijin zadatak je da narednih 365 dana dostojno predstavlja manifestaciju, i naravno našu Srbiju, našu Toplicu i naše Prokuplje, kao i matičnu modnu Agenciju SNOB.

Naša pobednica Lidija se zahvaljuje svima koji su joj davali podršku tokom takmičenja, i želja joj je da Prokuplje napravi takmičenje Izbora za Miss Toplice, kako bi pokazali da imamo još lepih i zgodnih devojaka. Kako je navela, drago joj je što je predstavljala Srbiju na ovako divnoj manifestaciji, i što je stekla nova poznanstva i novo iskustvo. Pobedu nije očekivala, ali ovo je lepo iznenađenje i priznanje za njen 20-ti rođendan koji je 20.06.2024.

Fotografije sa manifestacije biće postavljene na portalima https://mmgrandseaworld.com/ i https://www.facebook.com/MMGrandSeaWorld

Prethodni tekstovi

https://gradprokuplje.com/prelepa-lidija-iz-prokuplja-predstavljace-srbiju-na-miss-grand-sea-world-2024/

https://gradprokuplje.com/prelepa-lidija-iz-prokuplja-od-sutra-na-takmicenju-kao-predstavnica-srbije-u-lepoti/

https://gradprokuplje.com/toplicanka-lidija-na-pripremama-za-miss-sveta-fotografije/

Specijalni video klip sa manfestacije, a u pozadini, specijalna pesma, naš prokupčanin Coby – Odakle sam ja.

Posle manifestacije, proslava je uz vatromet nastavljena u diskoteci.