Милица Бјелетић је ученица осмог разреда ОШ ,,Никодије Стојановић Татко”.

Да је Милица свестрана, показују многа њена интересовања.

Она тренира џијуџицу, бави се модерним плесом, воли да пише и одлична је ученица. Потврда њеног талента за писање бројне су награде на многим конкурсима, а велики подстицај и подршку пружа јој њена наставница и ментор Љиљана Суботић.

Освојила је прву награда на међународном фестивалу „Желим да будем дете“, у Крагујевцу, у  организацији Удружења „Где су књиге, нема бриге“. Освојила је и другу награду и похвалу. На том фестивалу учествује три године.

Прва награда пристигла је и са конкурса о толеранцији „Шири доброту“, у организацији Удружења „Витазови осмеха“ из Новог Сада. Милица је том приликом добила ваучер за куповину књига у вредности од 11 000 динара, пакет кондиторских производа и ласерски штампач за своју школу.

Другу награду освојила је на међународном конкурсу „Књига је јединствена, преносива магија“, у организацији ОШ “Никодије Стојановић Татко“ из Прокупља.

За Милицу Бјелетић стигле су и захвалнице за учешће на Ђурђевданском конкурсу за пет песама (у конкуренцији са старијима, до 28 година), у организација Дома културе, Прокупље.

Ове године Милица учествује већ трећи пут на Књижевној колонији у Дољевцу, где ствара најлепше стихове са осталом децом Србије.

На Видовданском конкурсу била је међу три најбоља ствараоца. Добила је као награду једнодневни излет.

А награда није изостала ни на конкурсу “Ратници Гвозденог пука”, у организацији Народне библиотеке “Раде Драинац” из Прокупља, на ком је освојила треће место.