Butik LA STRADA u saradnji sa FOTO STUDIOM PROKUPLJE , želi da pokloni besplatna fotografisanja u septembru 2023, za sve dame koje su se udale, ali igrom slučaja nisu na svom venčanju/svadbi nosile venčanicu. Možda je u to vreme bila korona ili neki drugi razlog, ali sad imate šansu da ostvarite Vaš san, i obučete jednu od 30-tak prelepih venčanica. Drugi uslov je da nosite konfekcijski broj 36/38/40, odnosno S/M/L. Vaše godine nisu bitne, mogu se javiti sve dame od 18-108 godina, iz Prokuplja i bliže okoline (Žitorađa, Blace, Kuršumlija, Doljevac i Merošina). Pored Vas na fotografijama, bilo bi poželjno da se fotografiše i Vaš suprug, kako bi imali zajedničke fotografije. Suprug treba obući svoju elegantnu odeću (pantalone, košulja), a dame trebaju poneti adekvatnu obuću, kao i lepu frizuru, šminku i osmeh. Fotografisanje je u gorenavedenom foto studiju, na nekoj od pozadina (crna, bela, siva, zelena). Možete poneti rekvizite (buket cveća, bidermajer ili slično).

Venčanice možete pogledati u butiku ili na https://gradprokuplje.com/vencanice/

Treći uslov je da na viber broju +381 63 427 577, pošaljete fotografiju sa Vašeg venčanja/proslave, kako bi se uverili da stvarno niste nosile venčanicu, a nakon toga da zakažete termin za besplatno profesionalno fotografisanje.

Ako niste znale, u butiku LA STRADA, možete pronaći i lepe haljinice, haljine, suknje, suknjice, pantalone, kosulje, majice, bluze, korsete, farmerice, jaknice, sakoe, šorceve, tunike, kaiševe, torbice …, a za jači pol imaju pantalone i kosulje, kao i elegantne prsluke u kompletu sa pantalonama.

Butik LA STADA se nalazi u ulici Jug-Bogdanovoj 97, odnosno preko puta poslastičare Đevori / iznad poslastičare Toplica / ispod caffe bara Jimmy …, . Foto Studio je na spratu, odmah iznad butika. Butik radi od skoro, nekih 4-5 meseci, a Foto Studio od 01.09.2023.

Posetite i zapratite INSTAGRAM stranice:

https://www.instagram.com/LaStradaPk

https://www.instagram.com/FotoStudioProkuplje